28.11.06

Bula Danmark!

Saa er vi kommet til Fiji, og her er fuldstaendig som billederne viser, bare varmere. Efter kun tre dage har vi allerede faaet masser af farve (roed er ogsaa en farve).

Da vi forlod jer sidst var vi stadig i Hollywood, og havde en dag tilbage foer vi tog videre. Da det var Thanksgiving, hvilket vi ikke havde taget hoejde for, var der ikke saerlig meget som havde aabent, saa Rodeo Drive var meget mennesketom. Ellers var butikkerne eksklusive og lige noget for os. Vi fik kun set Hollywoodskiltet paa afstand og de var lidt diset - maaske pga. forureningen - men vi fik set og taget billeder af det.

Vi tog tidligt i lufthavnen, og det viste sig at vaere en god ide. For da vi havde tjekket ind skulle vi baere vores bagage til en skanner i den anden ende af terminalen. Vistod i en lang koe hvorefter bagagen skulle bringes tilbage til tjek in, hvor den foerst her kom paa bagagebaandet og blev foert til flyet.
Flyveturen var helt fin, da vi havde vores egne skaerme og selv kunne bestemme hvad vi ville se. Da vi, under flyveturen, krydesede datolinjen, har vi ikke oplevet d. 24/11 2006.

Nu er vi saa paa Fiji, og her er bare smukt. Her ikke meget at tage sig til, og hvis der var, orkede vi det nok heller ikke pga. varmen. Her er i hvert fald 30*C i skyggen (33,2*C sidst vi maalte) og det er naesten ikke til at holde ud.
Vi har et par gange orked at slaebe os ind til Nadi by, hvor vi begge gange er blevet hevet ind i en souvenirshop og budt paa Kava. Kava er noget de indfoedte drikker rigtig meget af, morgen, middag og aften. Dette er et gammelt ritual som de er meget stolte af, og glaedeligt viser til samtlige turister - det er paa den maade de byder folk velkommen til Fiji, som aegte Fijianere. Kava er en rod som de pulveriserer og oploeser i vand, ligesom man laver the. Det smager i starten ikke af saa meget, men naar eftersmagen traeder til er det meget staerkt. Det er sundt og pulveret eksporterer de til Europa som kosttilskud.

Vi startede med at bo paa Escape Beach Villa, men det var vist mere et sted for par og aeldre. Derfor er vi flytte lidt laengere ned af gaden til Horizon Backpackers, hvor stoerstedelen af beboerne er unge. Her har vi moedt endnu en Aussie, som hedder Hannah. Hun rejser alene, saa hende har vi brugt en del tid sammen med. Hun er rigtig soed og sjov. Det maa siges at vaere en generel egenskab hos Aussies.

Om to dage tager vi saa videre fra Horizon og ud til Robinson Crusoe Island. Vi har hoert rigtig godt om oeerne og de skulel vaere endnu mere fantastiske end hovedoeen, saa vi glaeder os rigtig meget.
Paa Robinson Crusoe skulle der vaere rigtig mange unge og en masse gratis aktiviteter hele dagen. Derfor regner vi med baade at skulel snorkle, faa massage og spille beach volley.

Det er ikke sikkert at vi naar at skrive mere mens vi er paa Fiji, men vi vender tilbage naar vi naar til New Zealand, hvor vi helt sikkert har en masse at berette fra vores oetur.

M&D

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Neeeej hvor lyder det SPÆNDENDE! I må helt sikkert holde en billede-aften når I engang kommer hjem :) Fortsat rigtig god tur! Rigtig mange knus fra Stine.

4:15 PM  
Anonymous Anonym said...

Hey i to, sidder her og misunder jer helt vildt, her er det bar endnu en kedelig, kold December dag.

Håber i har det godt, og får noget på opleveren.

Mvh Timmi

10:20 PM  
Anonymous Anonym said...

Hejsa,

En lille hilsen fra Kildesvinget, søndag den 3. december.

Julen er kommet igen i år - og vi har pyntet op!
Vi har fået de første æbleskiver og drukket Gløgg og 47 - smager også i år rigtig dejligt!

1. søndag i advent begyndte med gaver og hygge, vi har tændt det første lys i adventskransen - men nu er dagen ved at være slut og en ny arbejdsuge er lige om hjørnet.

Temperaturen er standig omkring de 8-10 grader og det er ikke så ringe endda for december - den første vinter md.

Vi glæder os på jeres vegne over at alt går så godt!!

Jeres blog bliver åbnet dagligt af næste hele familien - så I må ikke svingte os - vi kan ikke vente .... vi vil have nyt!!!

Knus fra Nick, Helle og Kim

11:44 PM  
Anonymous Anonym said...

Hej Stine, hvem Stine?
Vi skal nok holde en billedeaften med vores begges billeder.

Hej Timmi, nogen gange kunne vi godt bruge lidt kulde ;) Men det gider du nok ikke at hoere om.

10:32 AM  

Send en kommentar

<< Home

newbie.dk