23.11.06

Greetings from L.A.

Vi har nu brugt et par dage paa et hostel et godt stykke uden for L.A. centrum, paa naesten ingenting. Vi ankom til down town L.A. med en shuttle (minibus) fra San Francisco sent soendag aften, hvorefter vi brugte mere end en time med Metro til vores hostel Backpackers paradise. Surt! Vores vaerelse var vaesentlig stoerre end det forrige, 20 senge!! I forhold til de 6 i San Francisco. Mandagen gik med en lille gaatur efter morgenmaden og ellers afslapning for alle pengene ved hostelets pool. Om eftermiddagen kom vi i snak med en del fra vaerelset, vi gik ud og spiste med dem og de er alletiders. De fleste er Aussies (fra Australien), saa er der to Canadiere og enkelt karate-Hollaender. Efter maden tog tre nyankomne Aussies initiativ til at toemme baren for $7 margarita-kander for at laere hinanden bedre at kende - ganske vellykket skulle vi hilse at sige!! I loebet af aften boed de tre nye paa noegenbadning i poolen, hvilket Mr. Security ikke broed sig om. Aften endte omkring kl. 23 da vi havde vaeret igang siden kl. 18.

Tirsdag formiddag hoppede vi og 4 Aussies ombord paa en af hostelets gratis shuttles og koerte til Venice Beach (i ved, den fra Baywatch). Her lejede vi rulleskoejter, skateboard og cykel saa vi kunne cruise langs strandpromenaden, helt til Santa Monica. En fantastisk tur som tog flere timer. Efter vi havde leveret hjulene tilbage spiste vi sen frokost, hvorefter turen gik tilbage til hostelet. Igen endte aften i barens tegn, dog denne gang med $7 oelkander :D samt en ordenlig roevfuld pool.

Dagen i dag er gaaet med transport fra Backpackers Paradise til USA Hostel i Hollywood, bogstavelig talt! Vi har haft enormt meget ventetid og har derfor ikke haft tid til de store kulturelle oplevelser. Det er dog blevet til en laengere gaatur paa Walk of Fame hvor vi har kigget paa butikker og Michelle har taget billeder af stjerner af fortorvet (hvem sagde hun var normal??).

I morgen vil vi gerne naa at se det beroemte Hollywood sign, samt andre ting som vi ikke har paa plads endnu. Om aften lette flyet med kompasnaalen vendt mod Fiji - Hurra!

Vi savner jer der hjemme og haaber alle har det godt! Don't worry about us ;)

M&D

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det lyder så Luksus. Jeg sidder på mit kontor og keder mig. Og mens jeg læser om jeres tur for jeg mere og mere lyst til bare at sige op, og tage afsted... Fedt for jer! Held og lykke på Fiji, det blir cool...

10:35 AM  
Blogger Andreas Torp said...

Danni vi savner også jer! er lige vendt hjem efter en fed tur på irsk pub med snakke, nana og chefen, men der mangler jo ligesom noget for at cirklen er fuldendt! Derudover er jeg ret stiv lige nu og vil brage i seng, men hyg dig for hårdt, og husk at hold øje med Tendens:)

kys kus dre

2:36 AM  

Send en kommentar

<< Home

newbie.dk