17.11.06

Finally here!

Saa har vi vaeret i San Francisco i lidt over et doegn. Efter en flyvetur med en del tubolens og en forsinkelse der gjorde at vi ikke naaede vores fly fra Atlanta, er vi fremme i den fascinerende by. I gaar travede vi byen rundt - ca. 9 km - for at laere byen lidt at kende, samt se nogle af de sevaerdigheder byen byder paa. Ved ankomst blev vi overvaeldet af de store dyre forretninger og de stejle gader, selvom vi har set det paa billeder er det overvaeldende naar man endelig staar her. I gaar saa vi SFO Civic Center (raadhuset), St. Mary's Cathedral, Fort Manson, Starbucks, Alcatraz, molerne ved Fisherman's Warf, hvor isaer Pier 39 var imponerende - med butikker og spisesteder i bedste amerikaske overdaadige stil, samt soeloeverne som laa i kaempe bunker og broelede til turisterne, i en kamp for at blive set. Vi naaede ogsaa at se Lombard St. som snor sig paa et kort stykke i haarnaalesving, i bedste Alpestil. Paa vejen hjemad handlede vi i en lille butik saa vi kunne lave lidt aftensmad i form af tomatsuppe med flutes, i hostelets usle koekken. Derefter gik vi en aftentur i et halvt lukket, halvt aabent china town - vi havde forventet lidt mere liv, saa vi maa vende tilbage paa et andet tidspunkt, tidligere paa dagen. Vi besluttede at gaa en tur forbi Union Square paa tilbagevejen, hvor de er i fuld gang med at pynte op til jul.

Ellers kan vi sige, at vi (selvfoelgelig) bor i den dyre del af byen med alle high end butikkerne og de dyre huse og biler - men kunne man forvente andet? Vi er jo eliten ;)

I dag vil vi gaa ned af Market St. og se lidt paa butikker, for at ende ved Twin Peaks og Castro. I morgen er togen forhaabentlig lettet saa vi kan vende tilbage til Fisherman's Warf og Golden Gate Bridge, samt faa en tur i de beroemte Cable Cars.

Paa soendag vender vi snuden mod L.A., hvor vi skal mingle med de kendte foer vi tager til Fiji.

Det var alt for nu, vi vender tilbage med mere fra L.A.

M&D

2 Comments:

Blogger Andreas Torp said...

Du skal ikke tro at fu gør nogen misundelige Danni! -Men glæder mig til at høre mere:)

5:32 PM  
Anonymous Anonym said...

Lyder som om i har styr på hvad i vil se og lever livet... Tag lige nogle gode billeder af det i ser!

10:27 PM  

Send en kommentar

<< Home

newbie.dk